top of page
KATRINE_1.jpg
KATRINE_4.jpg

- - - WOMB ROOM - - -

Womb Room i Lille Kirkestræde 5, baghuset er en del af Lille Helse Hus. Det er et skabelsesrum, et værens rum og et sted at synke ned i sit dybeste væsen, for køn af enhver art. Rummet er rødt, mørkerødt. Det spejler livmoderens pulserende dyb og ærer alt det blod der har flydt ned gennem den store rist i midten af rummet, der nu et støbt til under det nye gulv, dengang rummet var slagterum for ca. 100 år siden. I Womb Room har jeg mine behandlinger, psykoterapier og afholder kvindecirkler.

 

Min vision for Womb Room er, at skabe et rum hvor mennesker kan komme i kontakt med deres dybeste natur og inderste væren. Jeg støtter processen som din sjælelige fødselshjælper med stor taknemmelighed. Det er nemlig min vision for mit arbejde at hjælpe mennesker med at komme tilbage til deres sjæls oprindelige rytme. Alt har en rytme. Alt påvirker og påvirkes af andres rytme. Jo mere bevægelige vi er, jo mere kan vi finde tilbage til vores særegne rytme – eller vibration om du vil – når vi bliver bevæget af omverdenen, hvilket de fleste af os naturligt bliver hele tiden. 

 

Jeg er I Womb Room torsdage og fredage. 

De øvrige dage huser stedet kommende ID terapeuter Jade Mar Rolsted og Morten Ipsen, Devavejleder Rosalina Thorgaard og kommende Manuvision behandler Nynne Blak.

Kontakt mig på 26701118 eller katrine@lindskov.dk hvis du vil vide mere.

bottom of page