top of page
P1018062.JPG
P1019974.JPG
IMG_8303_edited_edited_edited_edited_edi

- - - WORKSHOPS - - -

DANCE YOUR WOMB
Sammen med Mikkala skaberen af Living Yolates afholder jeg Dance your Womb flere gange om året. Dette er en dybt forandrende dansefest, der rummer at du kommer til stede med dit vildeste udtryk og også at du arbejder dybt i din moderlinje for at slippe gamle traumer og fortællinger fra din egen og din linjes livmoderrum.

KVINDELIG STRØM
2 gange om måneden holder jeg rummet for kvindecirklen Kvindelig Strøm. Vi mødes torsdage 18.30-21.30 tæt på sortmåne og fuldmåne og vækker vores indre månepræstinder, forbinder vores livmødre med Moder Jord, sætter affirmationer, deler, danser og mediterer. Find gruppen på facebook og anmod om medlemskab. Pris pr gang 200/150 kr.

AT BLIVE ÈT MED J
ORDEN
Denne workshop tager vi ud i naturen og genfinder vores forbindelse. Genopdager det, at vi ER naturen og naturen er os. Vi finder tilbage til en oplevelse af helhed og derfra en boblende glæde og meningsfyldthed, der følger med, når vi vender tilbage til det at hengive sig til ren væren. Naturen er forunderlig og altid klar til at lege og kommunikere. Pas på hende og hun vil altid passe på dig.

AT BLIVE MOR
Workshop for nybagte mødre. At møde op med det der er og være sammen om hvor meget livet forandre sig når man bliver mor. Da vi ikke længere har nogen tradition for at mødre, søstre, kusiner eller mostre sætter den kommende mor ind i hvad der gemmer sig af identitetsmæssige forandringer med mere når man bliver mor, har mange nybagte mødre en oplevelse af at blive ganske overvældede og meget tit en følelse af at være mere alene end hvad der føles rart.

Jeg tager ud til babyshowers og polterabner og guider livmodermeditationer og jordforbindelse.

 

Kontakt mig på 26701118 eller info@katrinelindskov.dk hvis du vil vide mere.

 

bottom of page