top of page
P1019622.JPG
P1018309.JPG
P1019167.JPG
P1018693.JPG
P1019533.JPG

- - - BEHANDLINGER - - -

Fra mit røde rum i Lille Kirkestræde arbejder jeg med at bringe balance i menneskers liv. Jeg arbejder ved at lytte ind i dit væsen og til din historie. Ofte begynder fornemmelserne for hvor og hvad i dit system der kalder på at blive set allerede under den samtale, som alle mine sessioner starter med.


Traditionel kinesisk medicin er mit forståelsesgrundlag for bevægelserne i kropsvæv og sindsvæv og på briksen arbejder jeg med tryk, cupping og nåle. Når nålene sidder, starter healingsdelen af behandlingen, hvor du synker dybt i dit væsen og regenerer. Mine behandlinger kan være meget forskellige fra hinanden og kompositionen grunder sig på, hvad der viser sig i den givne behandling.  
Jeg har rigtig mange forløb med at balancere de grundlæggende yin/yang energier og hjælpe mennesker til at skabe mere omsorgsfulde og jordforbundne vilkår for dem selv. Det kan være for at reducere stress, for at blive gravid, for at øge sin oplevelse af fylde og mening i livet, for at finde eller genfinde sin vej i verden og altid følger det med, at du udvider kendskabet til dig selv.

At skabe kontakt til kroppen og forankre det at ”være i kroppen” til en mere stabil og konsistent oplevelse er et centralt sigte med mit arbejde. Et godt fokuspunkt er Dan Tien under navlen, der i dybden udgør vores Bao – vores skaberrum – hos både mænd og kvinder. Hos kvinder er det konkret livmoderfeltet og hos mænd er det bunden og dybden af bughulen, hvor testiklerne udvikledes inden de vandrede ned i pungen. Herfra er du i kontakt med din dybeste væren, dybt forankret i kroppen, med adgang til dine dybeste ressourcer.
Jeg arbejder altid ressourceorienteret. Smerter og besværligheder er din hyperintelligente krop der kommunikerer med dig. Jeg hjælper dig med at lytte og afkode beskederne. Lige som jeg i samtaledelen kan hjælpe dig med at få kontakt til, hvad det er dine drømme vil have du skal vide.


> BESTIL TID HER <

 

bottom of page