top of page

- - - ANBEFALINGER - - -

“Jeg kom til Katrine med senfølger efter en hjernerystelse. Det var primært hovedpiner, migræner og utrolig mange spændinger, som jeg døjede med. Første gang jeg var hos hende, var hun utrolig grundig, og jeg følte mig så varmt taget imod! Sammen aftalte vi et forløb, og nu, efter at have gået hos hende det seneste år, er jeg kommet utrolig langt- takket være Katrine, hendes nåle og ydermere hendes varme, profesionelle person, der formår at give så meget mere end blot behandling for kroppen. Jeg anbefaler på det varmeste Katrine til alle.”

Sofie Hallstrøm

 

“Som akupunktør er Katrine helt i top. Hun er meget engageret, koncentreret og dygtig. Hun tilbyder også hjerte healing, som på 2 gange gav mig et nyttigt skridt i den rigtige retning, med gradvis afklaring om vigtige spørgsmål for mig. Jeg kan absolut anbefale Katrine, som jeg har haft stor gavn af siden 2011.”

Vita Pedersen

P1017203.JPG

“Jeg har efterhånden gået og fået behandling massage/akupunktur i gennem lang tid. Det er en meget fin behandling man får på stedet. Føler mig i trygge hænder hos Katrine og føler at jeg får det bedre efter hver behandling. Måden der gives akupunktur på er på en meget behagelig og skånsom måde. Har prøvet andre steder hvor det var direkte ubehageligt. Derfor bliver jeg ved med at komme hos Katrine i Lille Helsehus fordi det er et super godt sted og en meget kompetent behandler.”

Susanne M. Jeppesen

 

“Jeg kan anbefale alle at booke en tid til massage og akupunktur hos Katrine. Jeg har aldrig oplevet en så nærværende, kompetent og imødekommende behandler som Katrine. Det er bestemt ikke sidste gang, at jeg giver mig selv den oplevelse.”

Sidsel Natestad

 

 

Da Lille Helse Hus gjorde en stor forskel

De 2 første behandlinger hos Katrine fjernede, ved hjælp af en kombination af akupunktur og massage, de nakkesmerter som 2 måneders intensiv fysioterapi 2 gange ugentligt ikke havde forbedret det mindste…
Forhistorien er at jeg slog baghovedet ned i en frossen fodboldbane 10mdr. forinden mit første møde med Katrine. Jeg havde erhvervet mig en slem hjernerystelse og et hårdt knæk i nakken, hvilket resulterede i langtidseftervirkninger i form af hovedpiner, synsbesvær, svimmelhed, svær træthed, nakke/rygspændinger etc. Lægens og neurologens besked har hele vejen igennem været at jeg skulle sove og hvile det væk. Hver gang jeg var i bedring fik jeg bare tilbagefald og blev anbefalet Lille Helse Hus. Der er jeg nu kommet i 2mdr. og er kommet i stand til at arbejde igen, studere (halv tid) og pleje mit sociale liv flere dage i ugen.
Den allerførste behandling var en syret oplevelse. Katrine satte en nål i mit baghoved, der hvor jeg havde fået slaget i sin tid. Få sekunder efter tudede jeg snot som aldrig før. Jeg havde faktisk ikke grædt under det ellers pænt deprimerende sygdomsforløb. Det fortsatte 20min. og imens jeg hulkede og skabte en sø under briksen, fik jeg konstant billeder i hovedet af mit fald og selve slaget. Billeder som jeg ellers ikke havde husket. Kroppen havde på en måde gemt en chokfølelse på det punkt som i øvrigt også var vildt ømt selv 10mdr. efter slaget. Efter behandlingen var smerten totalt væk og jeg følte mig så sindssygt lettet dagene efter. Som om en masse energi pludselig var frigivet.
I frygt for at det kommer til at lyde religiøst så har Katrines behandling ikke bare sat raketfart på helbredelsen af hjernerystelsen og komplet fjernet mine nakkesmerter. Hun har hjulpet denne drengepige til en vild indsigt i sin egen krop og kvindelighed. Ja, ændret mit syn på mange ting. Og alt dette med sådan en ydmyghed og professionalisme at man altid kan stole på at hun aldrig vil presse noget ned over hovedet på en. Hun vil ikke engang reklamere for sig selv – det vil jeg så gøre med store armbevægelser. Katrine er fantastisk og har hjulpet mig til snart at være rask og finde ro i mig selv på samme tid. Rimelig sejt!

Anne Lund

Jeg er et afsnit. Klik her for at tilføje din egen tekst eller redigere mig. Det er nemt.

bottom of page